Vrouwelijke stripper huren bij AvantiStriptease.nl

vrouwelijke stripper

Een sexy vrouwelijke stripper huren voor jouw vrijgezellenfeest of verjaardag? Dan ben je bij AvantiStriptease.nl aan het juiste adres!

Niet alle vrouwelijke strippers staan ivm privacy op onze site. Neem voor een mooie vrouwelijke striptease boeken dus vooral contact met ons op om te kijken wie je nog meer kan bestellen voor jouw feest!

Heb je vragen over vrouwelijke strippers huren?

Whatsapp je vraag aan Lilly
Vragen? Klik en bel 06 – 8434 6992
vrouwelijke stripper

30 mei

"We hebben voor een vriendin die 40 jaar..."

We hebben voor een vriendin die 40 jaar werdt op een last min een stripper...

Lees meer op Trustpilot...

Richard hess-busselaar

27 mei

"Super service"

Wij hebben voor een vrijgezellen Daniele mogen ontvangen! Super professionele...

Lees meer op Trustpilot...

Alex

21 mei

"Act voor vrijgezel"

Namens mij en de vrijgezel en de rest van de groep. Wij hebben een fantastische...

Lees meer op Trustpilot...

Raymond

Neem nu contact op via Whatsapp

Bekijk een selectie van onze vrouwelijke strippers

Sasha

Reserveer nu Sasha

Tamara

vrouwelijke stripper Tamara
Reserveer nu Tamara

Verpleegster

Reserveer nu Verpleegster

Diana

Reserveer nu Diana

Jewel

Reserveer nu Jewel

Lola

Reserveer nu Lola

Chantal

Reserveer nu Chantal
Verpleegster
Reserveer nu Verpleegster

Margot

Reserveer nu Margot

Ashley

Reserveer nu Ashley
Chanel
Reserveer nu Chanel
Ella
Reserveer nu Ella
Jordan
Reserveer nu Jordan
Roos
Reserveer nu Roos
Cinty
Reserveer nu Cinty
Anastasia
Reserveer nu Anastasia

Vrouwelijke stripper? Jij bepaalt het thema!

Wil je een humoristische vrouwelijke stripper of juist verleidelijk? Of wil je misschien die ene vriend goed te pakken nemen met een kinky sm striptease act van een vrouwelijke stripper?

Wij weten precies welke vrouwelijke stripper het beste matcht met jouw thema, al vanaf 170 euro. En natuurlijk bepaal je zelf welke stripster die hete striptease mag komen geven op jouw party. Welke danseressen of vrouwelijke stripper thema kies jij?

 • politie

 • verpleegster

 • schoolmeisje

 • biker chick

 • kinky sm meesteres

 • bruidje

 • oma

 • catwoman

 • dikke dame

 • non

 • automonteur

 • Tomb Raider

 • leger / army

 • Playboy bunny

 • stewardess

 • FBI

Hoe ziet de vrouwelijke striptease eruit?

We kunnen natuurlijk niet van begin tot eind alle juicy details vertellen. Het moet immers wel een beetje een verrassing blijven.

Weet wel, onze strippers zijn zeker professioneel. Wij verzorgen alleen het beste entertainment van de mooiste sexy vrouwelijke strippers door heel Nederland.

De duur van striptease shows door een sexy vrouwelijke stripper op je feest is plusminus 15 minuten.

Tijdens deze striptease show geeft de vrouwelijke stripper de gelukkige een lapdance en mag hij haar insmeren met lekker veel body oil.

Daarnaast gebruiken onze female strippers vaak ook spannende attributen… Niet vulgair, maar wel nog meer vermaak bij een stripper huren!

Ook een vrouwelijke stripper boeken of inhuren? Politie, schoolmeisje, of een andere keuze?

Bel of whatsapp NU ons voor het grootste aanbod voor elke gelegenheid. Boek al vanaf 170 euro. Ook last minute service!

Belt de vrouwelijke stripper van tevoren?

De vrouwelijke stripper belt altijd bij aankomst, zodat de striptease shows van de strippers op een verjaardag, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid altijd een verrassing blijven.

Wanneer zij op de afgesproken tijd aankomt, betaal je haar eerst contant met gepast geld. Wanneer dat klaar is laat je haar naar binnen en gaat zij haar verpleegster, politie, schoolmeisje of ander thema striptease shows doen.

Wat is er nodig voor de striptease show van de stripster?

Het is natuurlijk altijd fijn als je hartelijk ontvangen wordt. Helemaal op een feestje! Onze stripsters bellen daarom altijd even bij aankomst. Zorg er dus voor dat je goed bereikbaar bent!

Voor striptease show kleed de stripster zich altijd even om in haar stripper kostuum. Dit gebeurt meestal in de gang of in de badkamer. Het is in ieder geval belangrijk dat het netjes en schoon is en ze voldoende ruimte heeft om zich ongestoord voor te bereiden.

Voor de sexy striptease show zelf zorg je alleen maar voor een stoel zonder armleuningen met daaromheen minimaal 1 meter vrije ruimte.

Beschik je zelf niet over een geluidsinstallatie waar de stripster haar telefoon mee kan verbinden? Geef dit dan aan ons door tijdens het stripster boeken. Dan nemen wij zelf een bluetooth speaker voor jouw feestje mee.

Hoe werkt een vrouwelijke stripper boeken?

De meeste van onze klanten huren een vrouwelijke stripper of stripster huren via onze Whatsapp. Tijdens onze openingstijden van 10 tot 22 uur reageren wij namelijk altijd binnen 5 minuten.

Je geeft ons aan wanneer het feestje is en in welke plaats je vrouwelijke strippers wilt boeken. Daarnaast horen wij graag jouw voorkeur van de vrouwelijke stripper en het thema.

Wil je meer dan 1 vrouwelijke stripper voor striptease shows huren? Uiteraard kan je bij ons ook meerdere vrouwelijke strippers tegelijk met een duo striptease show boeken.

Of zie je liever een combinatie van een vrouwelijke striptease act met daarna uitgebreide topless bediening door de mooiste beeldschone vrouwelijke stripper dames? Bekijk onze prijzen pagina voor een indicatie van alle tarieven van onze vrouwelijke strippers of neem gelijk vrijblijvend Whatsapp contact op. We helpen je graag aan de mooiste sexy strippers van heel Nederland! Ook voor een mannelijke stripper mogelijk!

+ 31 6 84 34 6992