Stripper bestellen

Zoek je een stripper voor het opleuken van een verjaardag of vrijgezellenfeest? Dan is dit het juiste adres! Stripster Ivy en haar mannelijke strippers verzorgen top stripacts. U kunt hier de meest sensationele humoristische striptease shows boeken voor elke gelegenheid. Het maakt dus niet uit of u een event heeft, een verjaardag, vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest. De heren en dames van dit entertainmentbureau zorgen voor een spetterend optreden!

Op zoek naar een stripper boeken?

Wilt u een mannelijke stripper inhuren Onze mannelijke strippers geven stripacts met het thema van uw keuze. U kunt ze boeken door heel Nederland. Dus heeft uw vrijgezellenfeest of verjaardag een speciaal thema? Informeer dan bij ons om te kijken of wij een speciale thema show voor u hebben.

De stripacts zijn spectaculair en zinnenprikkelend. Bij speciale verzoeken kunnen we zelf een stripact voor u op maat maken. Op deze pagina ziet u een deel van ons aanbod van mannelijke strippers.

Welke moeder vind een aantrekkelijke knul welke op muziek met haar beweegt niet prachtig? Opwindend en een lust voor het oog. Talloze vrouwen hebben wat pegels over voor zo een lekkere performance. Bij een ieder die een onvergetelijk feestje te vieren heeft blijkt dat een perfect idee. Denk hiertoe aan bijvoorbeeld: Het bachelorette, eindexamenfeest, verjaring of jubileum. De mannelijke stripper regelen lijkt hierbij zo goed mogelijk vermakelijkheid. Male strippers geven meermaals striptease shows als agent, brandweerman, construction worker of marinier. Ook zijn alternatieve uniformen veelal denkbaar.

Via het web aantrekkelijke striptease act bestellen

Zal een striptease show bij jouw partij niet totaal schitterend blijken? Aftellen naar de party met de stripper blijft heel erg opwindend! Op veel websites kan jij verscheidene stripshow zien. Doorgaans staan bovendien hun striptease acts daarbij beschreven. Bestel een striptease show uitsluitend bij een professioneel boekings agency. Een hoop agencies maken reclame door foto’s van strippers welke niet meer bestaan. Dikwijls lijkt ’t beter om bij gerenommeerde agencies de stripper te huren zoals Avanti Striptease.

Stripper worden blijkt geen eens zo makkelijk als ’t lijkt. Legio strippers hebben een universitaire opleiding. Het blijkt cruciaal dat een stripper super blakend van gezondheid blijft. Een zongebruinde huid en afgetrainde buik horen er bovendien bij. Shows van strippers blijken regelmatig geschikt voor elke leeftijd. Strippers passen hun optredens voortdurend aan ’t publiek aan. Hierdoor blijft een strip performance voor een ieder aangenaam.

 

Vrouwelijke stripper inhuren

Onze stripsters zijn niet alleen mooi. Wij selecteren ze ook op kunnen en spontaniteit. Een stripster die alleen voor het geld danst komt er bij ons niet in. Bij ons huurt u gegarandeerd alleen striptease danseressen die het werk als stripster leuk vinden.

Dat merkt u ook terug in de show die zij met veel plezier aan u geven. Zij nemen de tijd voor u als klant en doen net dat beetje extra om u een onvergetelijke avond te geven.

Bekijk dus rustig eens op onze site wat de mogelijkheden zijn. Iedere stripster heeft haar eigen thema shows. Zo heeft u dus keus uit een zeer breed aanbod van stripshows waar u uit kan kiezen.