Regelt u het entertainment van het vrijgezellenfeest of verjaardag? En wilt u een flink de bloemetjes buiten zetten? Met een stripact van een heuse stripper zorgt u zeker voor een onvergetelijke avond voor uw gasten. Zoekt u een stripper in Amsterdam? Dan bent u bij ons en onze collega’s van StripperAmsterdam.com aan het juiste adres. Spannend of stijlvol? Het maakt niet uit, wij passen altijd de show aan uw wensen.

Bekijk direct de stripteases

stripper Jewel

Naar de vrouwelijke strippers

Bekijk direct de strippers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar de mannelijke strippers

Vele mogelijkheden

Is het een feestje met alleen vrouwen of alleen mannen? Of viert u het feestje gemengd samen? Onze strippers passen hun show speciaal aan voor uw doelgroep. Bij ons vindt u zowel mannelijke als vrouwelijke strippers in Amsterdam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onze Whatsapp. Maak ons uw wensen kenbaar en wij regelen de rest!

Een stripper huren in Amsterdam

Een avond die u nog lang heugt organiseert u niet zomaar. Daarvoor is de juiste sfeer nodig waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Het juiste entertainment is daar een integraal onderdeel van tijdens de avond. Het zorgt ervoor dat uw gasten het naar hun zin hebben en snel losser worden. Dit komt natuurlijk ten goede aan de sfeer.

Dat zulk entertainment ook perfect vermaak is hoeven wij natuurlijk niet uit te leggen. U kunt er zeker van zijn dat uw gasten hun ogen niet van de stripper uit Amsterdam af kunnen houden.

Onze strippers vinden hun werk leuk, en dat laten ze met veel enthousiasme zien aan uw publiek. U krijgt daardoor ook zelf zin om te dansen. Zij zijn daarom dus het perfecte entertainment als u uw feestje lekker op wilt zwepen!

Maak uw vrijgezellenfeest onvergetelijk

Wie kent niet die vriend die ooit een onvergetelijk vrijgezellenfeest heeft gehad? Hij heeft er nog steeds over. Misschien een beetje overdreven, maar een top vrijgezellenfeest was het zeker!

De beste vrijgezellenfeesten hebben meestal 1 ding gemeen. Er wordt een stripper ingehuurd om de vrijgezel eens flink te verrassen, of te grazen te nemen.

Wilt u er voor zorgen dat uw vriend of vriendin jaren later nog steeds met plezier terugblikt op zijn of haar vrijgezellenfeest? Onze strippers uit Amsterdam kunt u boeken om uw feestje naar een hoger plan te tillen. Heeft u niet alles van tevoren geregeld, maar wilt u toch op het laatste moment nog een stripper regelen? Bij AvantiStriptease.nl is dat geen enkel probleem. Voor last minute boekingen zijn wij u uiteraard altijd graag van dienst!

De allerbeste entertainers

Bij AvantiStriptease.nl vindt u alleen de allerbeste entertainers. Heeft u zelf wensen en wilt u weten wat er mogelijk is? Een speciaal verzoek voor uw evenement? Dat is geen enkel probleem! Wij zien het als onze uitdaging om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Neem dus vooral contact met ons op voor vragen en de mogelijkheden.