Heb je een mannelijke stripper nodig voor je feest, dan zit je hier goed. Het is dé manier om een verjaardag, vrijgezellenfeest of tegenwoordig zélfs babyshower onvergetelijk te maken. Je kunt dan een mannelijke stripper boeken met exact de thema show die jij wilt. Uiteraard bieden wij ook vrouwelijke strippers aan.

Naast strippers kunt u bij ons terecht voor paaldanseressen, topless bediening, naakte butlers, vuurspuwers, candy girls en playboy bunnies. Zo is er voor ieder feest het juiste entertainment.

Mannelijke strippers

mannelijke stripper op podiumOf u nu houdt van een donkere stripper, exotische mannen of blanke mannelijke strippers, bij ons vindt u alles. Onze mannelijke strippers geven stripacts door heel Nederland.

Organiseert u dus binnenkort een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Dan hebben wij voor elke gelegenheid een sexy mannen die een striptease kunnen geven. U wordt daarbij overvallen door humor, sexy lijven en natuurlijk een klein vleugje stijlvolle erotiek.

Kijk in ons uitgebreide overzicht en kies een stripper om te boeken. Voor een mannelijke stripper bent u bij ons dus op het juiste adres. Wilt u dat de mannelijke stripper wat langer op uw feestje blijft, dan is dat ook tegen een kleine extra vergoeding bespreekbaar.

Mannelijke strippers voor ieder feest

Bent u op zoek naar een stripact die u zelf kan samenstellen? Een eigen thema, of misschien wel hele specifieke kleding of muziek? Maak het bij ons kenbaar, en wij doen er alles aan om uw feest zo geslaagd mogelijk te maken. Populaire mannelijke stripacts zijn politie, brandweerman, gentleman, dokter en natuurlijk Magic Mike.

Stripper bestellen

Heeft u een speciale wens? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag. Onze mannelijke en vrouwelijke strippers zijn op elk moment van de dag te boeken voor een stripact. Neem eenvoudigweg contact met ons op via telefoon, of whatsapp. Onze strippers geven een stripact door heel Nederland.

Wat betekent een mannelijke stripact?

Strippen is een manier van dansen waarbij de danser of danseres zich al dansend ontdoet van al zijn of haar kleding. Dit doet de stripper op zo’n wijze dat het niet alleen elegant, maar ook opwindend is. Het naakt eindigen van een striptease is geen doel op zich. Voor mannelijke strippers is het veel belangrijker een show te geven die iedereen in het publiek entertaint. Zodra het laatste kledingstuk uit is, eindigt meestal ook de stripact.

Een stripact wordt zowel thuis, in café’s of bars, als nachtclubs opgevoerd. Dit kan zijn voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of tegenwoordig zelfs bedrijfsfeesten en babyshowers.

In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw was een mannelijke stripact buitengewoon populair. Deze stripact was door mannen opgericht en speciaal voor vrouwen. Zij heetten de Chippendales.

Bij ons kunt u mannelijke strippers en ander erotisch entertainment boeken door heel Nederland zoals in de volgende steden:  Amsterdam, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brunssum, Delft, Den Haag, Deventer, Den Helder, Den Bosch, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Etten-Leur, Ede, Goes, Gouda, Gorinchem, Groningen, Haarlem, Hilversum, Houten, Hoofddorp, Kaatsheuvel, Kerkrade, Leiden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Oosterhout, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Wageningen, Weert, Zoetermeer, Zaandam, Zwolle.