Ben je op zoek naar een vrouwelijke stripper? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben vrouwelijke strippers voor uw vrijgezellenfeest, verjaardag of andere speciale gelegenheid. Wij bieden de allerbeste stripacts van Nederland. Ook kunt u bij Avanti Striptease terecht voor topless bediening, playboy bunnies, erotisch dineren, candy girls en paaldanseressen.

Vrouwelijke strippers

Wat uw smaak ook is, we hebben altijd een mooie dame voor u. Onze vrouwelijke strippers geven ondeugende humoristische stripacts door heel Nederland. Bent u degene die het entertainment voor de verjaardag, bedrijfsfeest, of het vrijgezellenfeest mag regelen? Wij hebben voor elke gelegenheid tal van thema stripshows. Uiteraard zijn onze stripsters nooit vulgair, maar juist stijlvol.

Inmiddels hebben wij bijna 20 jaar ervaring met het geven van striptease shows voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen. Voor een mannelijke stripper of vrouwelijke stripper bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Vrouwelijke strippers voor elk feest

Wilt u dat de vrijgezel door een politie stripper gearresteerd wordt? Of heeft de jarige nogal een grote mond en is een SM-act meer iets voor hem? Wat het ook is, u kunt bij ons altijd uw eigen wensen doorgeven, zodat wij een show naar uw smaak kunnen geven.

Standaard kunt u al kiezen uit stripacts als politie, verpleegster en natuurlijk het altijd populaire ondeugende schoolmeisje. Ideaal voor iedere verjaardag, vrijgezellenavond, mannenavond of een heer die met pensioen gaat.

Nodig een stripster van ons uit en uw feest wordt altijd een ongekend succes waar u nog lang over na zult praten!

Stripster bestellen

Wilt u een stripster bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via whatsapp of lekker ouderwets via de telefoon. Dagelijks kunt u ons van 10 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds bereiken voor een stripact op locatie. Onze vrouwelijke stripsters komen overal in Nederland naar u toe.

Wat is striptease?

Met het geven van een striptease show entertain je niet alleen degene op de stoel, maar ook het publiek. Op sensuele wijze ontdoe je jezelf al dansend van je kleding. Het doel op zich is niet het naakt zijn, maar de verleiding van de show. Zodra de stripster naakt is, eindigt ook meestal de show.

De meeste striptease shows worden gegeven in nachtclubs, maar ook vrijgezellenfeesten en verjaardagen zijn veel voorkomende gelegenheden. Via onze service kunt u zelf een striptease danseres bij u thuis boeken voor een vrijgezellenfeest of verjaardag.

Begin 2000 deed de film Moulin Rouge van zich spreken. Dat was inderdaad ook een veel geboekte striptease thema show.

Bij ons kunt u door heel Nederland een striptease act boeken. Een vrouwelijke striptease bestellen kan bij ons in onder meer de volgende steden: Amsterdam, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brunssum, Delft, Den Haag, Deventer, Den Helder, Den Bosch, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Etten-Leur, Ede, Goes, Gouda, Gorinchem, Groningen, Haarlem, Hilversum, Houten, Hoofddorp, Kaatsheuvel, Kerkrade, Leiden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Oosterhout, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Wageningen, Weert, Zoetermeer, Zaandam en natuurlijk Zwolle.

Staat uw stad er niet bij? Neem contact met ons op, en waarschijnlijk kunnen wij ook bij een stripster regelen voor een spannende striptease.